divendres, 15 d’abril del 2011

COMUNICAT DE L'ASSOCIACIÓ DE DONES MARINADA DE FULLEDA

Benvolgudes sòcies,


A la darrera reunió de sòcies es va acordar de fer un recull de les receptes de la rebosteria que any rere any les sòcies porten el dia de la inauguració. La Raquel Sànchez s'ofereix voluntària per donar forma al recull. Per tant es demana a totes les sòcies que vulguin participar en aquest recull de receptes que si us plau enviïn les seves receptes a la Rakel a l'adreça de correu electrònic: rakel@boomerangmania.com, o bé que les portin a la biblioteca. Les participants podran aportar un màxim de dues receptes si és possible amb fotos, així el recull quedarà més maco. El termini màxim per presentar les receptes serà fins al 30 d'abril de 2011.


Es recorda a totes les sòcies que la biblioteca i la sala d'informàtica romandrà oberta al públic els dimecres de 5 a 7 h, com fins ara, i també tots els divendres de 16 a 20h. Podeu venir a fer les receptes a l'ordinador o a descarregar les fotos dels plats.


També aprofitem per recordar-vos que aquest divendres 15 i el dissabte 16 d’abril es farà el taller de Palmes, a la biblioteca.


El dijous, 21 d’abril, a les 8 de la tarda, a la Sala, amb col·laboració amb l’Ajuntament de Fulleda, es farà la presentació de l’exposició “La Guerra Civil a les Garrigues, 1936 - 1939”, a càrrec de Josep Rubió comissari de l’exposició. (Oberta els caps de setmana i festius fins l’1 de maig).


Durant el matí del dissabte de Sant Jordi, hi haurà venda de llibres que han de donar-se de baixa a la biblioteca, al preu simbòlic de 0,50 €, i a les sòcies se’ls obsequiarà amb la rosa de Sant Jordi.


En aquest moment, seguim pendents de confirmar la xerrada de l’criptora Assumpta Montellà, per a la presentació del seu nou llibre “Pa, crosta i molla” basat en les experiències de la guerra civil de les dones de les Garrigues., per al diumenge 24-4-11. Moltes gràcies per la vostra col·laboració.


Fulleda, abril 2011


Associació de Dones Marinada de Fulleda


http:/fulleda-pqp.blogspot.com