dissabte, 1 d’octubre del 2011

TROBADA ESMORZAR DELS AJUNTAMENTS DE LA ZONA A FULLEDA







Segons ens informa l'alcaldessa, Neus Cornet, avui a dos quarts d'onze del matí, a La Sala, s'han reunit en un esmorzar col·loqui alcaldes/essa juntament amb regidors/es dels ajuntaments de Tarrés, l'Espluga Calba, els Omellons i Fulleda.


Els diferents equips de govern s'han reunit per tractar temes diversos que afecten als seus municipis, com són la implicció i suport d'aquests per a la continuació de la carretera Fulleda - l'Espluga Calba.


S'ha parlat de buscar diferents iniciatives per promocionar els productes i serveis de què disposen cadascun d'ells: l'oli amb DO Garrigues, cellers, castells, construccions antigues... tot plegat per tal de potenciar el turisme de la zona i intentar crear una "marca de territori".


També hi ha hagut un especial interès per intentar mancomunar serveis, proposta molt positiva en temps de crisi i retallades.


Altres punts han estat intentar fer més present l'administració electrònica i tràmits virtuals, intentar promocionar els centres d'enssenyament de l'Espluga Calba i els Omellons...


Tots els ajuntaments han coincidit que la trobada ha estat molt profitosa, i han tancat la jornada amb el compromís de repetir-la més endavant.

3 comentaris:

fulledenc ha dit...

Una iniciativa molt interessant i més en aquests temps. Caldria definir, consolidar i donar a conèixer:

-Paisatge peculiar
-Una certa cuina
-Patrimoni artístic
-Parimoni natural
-Història
-Cultura...

Anònim ha dit...

Aquestes son les fotos que gavien de surtir al segre....

Anònim ha dit...

I no van sortir?