divendres, 23 de novembre del 2012

INTERESSANT VÍDEO DE FULLEDA, AMB IMATGES FOTOGRÀFIQUES, MOLTES D'ORIGEN VEGETAL

http://www.youtube.com/watch?v=0JQzMBbToHM

Potser d'algú de cal Pentinat?

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Doncs si. Sóc la Carme de cal Pentinat i m'agrada la fotografia. Tinc retratades moltes plantes del terme i de totes les estacions de l'any, llàstima que no tinc molt temps per dedicar-mi.
Salut fulledencs.

FULLEDA - PETI QUI PETI ha dit...

Gràcies, Carme. Qualsevol cosa que tinguis de Fulleda, si ens ho dius, en farem difusió. Acostumem a etiquetar fotos i vídeos amb el nom i cognom (Abellà?) dels autors

carme ha dit...

Sí. Carme Abellà Macià

FULLEDA - PETI QUI PETI ha dit...

Ok!

FULLEDA - PETI QUI PETI ha dit...

Actualitzat.

Ray Monda ha dit...

Bona nit,
L'avi era fill de Can Pentinat. Era en Josep Codines i Prats. L'Avia també era filla de Fulleda, tot i que no s'hi va criar. Era na Ramona Masgoret i Besora, en desconec el renóm de la casa.
M'interessa tenir informació del poble dels avis. Teniu un arxiu històric fotogràfic? Crec que tinc algunes fotos centenàries de Fulleda.
En fi, salut i bona nit.
Joan

FULLEDA - PETI QUI PETI ha dit...

Bona nit. Hi ha un Josep Codines i Prats nascut el 1875, però no sé si és massa "antic": https://arxiuenlinia.ahat.cat/Document/0000012942#imatge-86. Tots aquests cognoms són habituals a Fulleda (Codines, Prats, Masgoret, Besora). Tenim un arxiu fotogràfic de Fulleda en procés d'elaboració a http://www.fulleda.org/arxiufotografic/index.php i alguns llibres publicats, a més d'informacions que van apareixent en aquest blog. Si pots precisar el que t'interessa intentarem trobar-ho.

Salutacions,

Santi Arbós
santiarbos@yahoo.com