dijous, 31 d’octubre del 2013

IX TROBADA D'ESTUDIOSOS DE LES GARRIGUES A #FULLEDA: CLOENDA ACADÈMICA A CÀRREC DE LA Dra. CARME BATET I GABARRÓ



 
 
 


Un dels darrers actes de la IX Trobada d'Estudiosos de les Garrigues, que va tenir lloc a la Sala aquest passat dissabte 26 d’octubre, va ser la cloenda acadèmica a càrrec de la senyora Carme Batet i Gabarró, descendent d'una família arrelada a Fulleda i arrelada ella mateixa  durant molts períodes de l'any al nostre poble, a qui agraïm de tot cor que hagués acceptat la invitació de l’Ajuntament i del Centre d’Estudis de les Garrigues.

Carme Batet és metgessa, doctora en Medicina -excel·lent Cum Laude- per la Universitat de Barcelona, especialista en anestesiologia, màster en Tractament del Dolor i en Direcció d'Organitzacions Sanitàries i diplomada en Direcció de Serveis Integrats de Salut. Actualment és la cap de la Unitat de Tractament del Dolor de l'Hospital Moisès Broggi de Sant Joan Despí i del Consorci Sanitari Integral.

La Dra. Batet va fer una breu conferència científica i rigorosa, però al mateix temps força humana i amena en què va repassar els treballs presentats en aquesta IX Trobada, els nexes familiars que la uneixen amb Fulleda, la responsabilitat sanitària de cadascú, com un valor cada vegada més en alça, i el futur de la comarca de les Garrigues.

2 comentaris:

lanovafulleda ha dit...

Gràcies, Carme, per la teva participació i magnífica cloenda de la Trobada i per fer-nos sentir que podem comptar amb tu i que ets una fulledenca més, que estima i vol veure progressar el nostre poble.

Anònim ha dit...

Molt interessant la xerrada-cloenda de la Carme!!!