divendres, 1 d’agost del 2014

AHIR A LA SETMANA CULTURAL DE FULLEDA... LLIBRES I GASTRONOMIA!






 
La Carme Mora, cuinera del restaurant "Els fogons de la Carme" de Cervià de les Garrigues, va presentar un plat de pastís de poma de Lleida amb formatge de cabra, acompanyat d'amanida. I la Rosa M.  Xifré del celler Matallonga va servir vi blanc i negre per acompanyar aquest plat.
 
Al final de la sessió es van sortejar dos plats d'aquest pastís i els guanyadors van ser la Remei i la néta dels Torretes (Laura).
 
Tots els assistents van poder comprar el primer volum d'aquesta col.lecció de llibres q s'està elaborant sobre la cuina de les diferents comarques de Lleida. Només hi ha publicat aquest 1r. Volum i està en elaboració el 2 sobre la cuina de l'Urgell.
 
En aquest llibre de les Garrigues hi ha receptes de l'Hostal Benet (les Borges), restaurant El Castell (la Floresta), Els Fogons de la Carme (Cervià),  Masia Les Garrigues i Masia Salat (les Borges).