divendres, 31 d’octubre del 2014

FEM UN PAÍS NOU, COL·LABORA-HI!!*!!

Ara és l'hora
Hola fulledenc/a,
 
Falten 9 dies per al 9 de novembre. Ens adrecem de nou a tu perquè volem compartir la transcendència del moment que vivim. Vàrem dir que votaríem i votarem, cada dia ho tenim més a prop i cada vegada és més clar que l’Estat espanyol quedarà en evidència davant la comunitat internacional el proper 9N. Nosaltres ens comprometem solemnement que, passi el que passi, faci el que faci el govern espanyol, el nostre compromís és votar. I votarem.
Tanmateix, no hi ha res guanyat, la situació és més complexa que mai i des d’Ara és l’hora ens hem marcat la prioritat absoluta de garantir una alta participació el 9N, fins i tot en les condicions més adverses.
És per això que, des de la societat civil, volem fer un darrer esforç i assumir la responsabilitat d’arribar allà on el Govern català no pot, fent una darrera campanya per informar tothom sobre la importància de participar el 9N i sobre el punts de votació. En aquesta línia avui iniciem una campanya per:
  • Enviar 3 milions de fulletons que inclouen paperetes de votació a totes les cases del país.
  • Repartir 500.000 diaris als transports públics de l’àrea metropolitana cridant a la participació.
  • Iniciar una campanya per fer 3 milions de trucades que activin a tothom per garantir una participació alta.
Aquesta darrera campanya té un cost superior als 500.000 euros i necessitem que tots i totes, cadascú en la mesura de les nostres possibilitats, fem un darrer esforç en forma de donatiu que faci possible l’èxit del 9N.


Hem arribat fins aquí i cal garantir que podrem dir ben alt al món que som un poble que vol tenir veu, i que no l’ofegaran amb prohibicions.

Ara És l'Hora. El 9N farem un país nou. Guanyar depèn de tu!
Muriel Casals i Carme Forcadell