dissabte, 11 de juny del 2016

ACTIVITAT PER DEMÀ DIUMENGE A #FULLEDA



L'activitat inclou un tast de vins del celler Matallonga i d'olis a l'antic molí d'oli del municipi

Aquest diumenge, Fulleda obre les seves portes a tots aquells que vulguin visitar el municipi, amb una passejada tranquil·la pels seus carrers, descobrint la seva història, cultura i tradicions de manera participativa. L'activitat començarà a les 10 del matí al monument d'Agustina d'Aragó, originària del poble, i seguirà a l'església de Sant Maria, un edifici romànic del segle XIV. Durant tot el recorregut, els participants coneixeran els carrers, les placetes, i els racons més històrics del municipi.
Seguidament, la ruta seguirà al Mirador dels Pirineus, on els visitants gaudiran d'unes fantàstiques vistes de l'entorn natural de Fulleda. La propera parada serà al celler Matallonga, propietat de la Rosa i en Joan, que explicaran l'activitat que hi fan i deixaran tastar un dels seus vins, que reflecteixen les característiques de les terres de secà i la marinada. Per acabar, es visitarà l'antic molí d'oli, on els visitants podran coneixer com es feia antigament l'elaboració i el podran tastar.
La caminada es preveu que s'acabi a les 12.30 i tindrà un cost de 7 euros, on s'inclou la visita guiada, el tast de vins i d'olis.