dijous, 2 de març del 2017

ELS INSCRITS, JA ESTEU PREPARATS PER A LA 1a MARXA HEROICA DE #FULLEDA?

1a Marxa Heroica - 05/03/2017

L'Ajuntament de Fulleda i Boira Bike us donen la benvinguda!
El pròxim dia 05 de març ens espera un dia fresquet i amb baixes probabilitats de pluja, consulteu la predicció aquí. No us descuideu alguna peça de roba impermeable i una motxilla per posar el vostre got retornable. Desitgem que gaudiu del paisatge, de la gastronomia, de la companyia i de totes les sorpreses que anireu trobant al llarg d'un recorregut que no us deixarà indiferents.
El diumenge dia 05 de març obrirem les portes de la Sala de Fulleda a les 07.00 h del matí. Hi haurà servei de bar on podreu fer una pasta i un cafè abans d'arrencar. Recordeu que els avituallaments i talls de temps estan distribuïts així. No sortiu de Fulleda amb gana, doncs no trobareu l'avituallament sòlid i líquid fins al km. 10. A les 07.15 h obrirem el control d'inscripcions fins a les 08.15 h. A les 08.30 h començarem a caminar. Podeu consultar els horaris de la 1a Marxa Heroica
Cal recordar que podeu etiquetar les fotografies que aneu tirant i pengeu a les vostres XXSS amb #marxaheroicafulleda #fulleda i que podeu consultar els nostres colaboradors en aquest enllaç.
Fins diumenge!!
Facebook Twitter Instagram
Boira Bike
boirabike@boirabike.com
657 47 23 45
www.boirabike.com
SHARETWEETFORWARD
Has rebut aquest missatge perquè ho vas demanar-ho a la nostra web o hi vas fer compres.
MailerLite