diumenge, 11 de juny del 2017

GENT DE #FULLEDA, LA HISTÒRIA ENS CONVOCA L'1 D'OCTUBRE!!*!!

Il·lustració de Jordi Calvís

Serenor i coratge. La força de la gent ha fet irreversible el referèndum i serà la garantia que votarem

Benvolgut fulledenc,

Ja tenim data i pregunta: celebrarem el referèndum l'1 d'octubre amb la pregunta "Vols que Catalunya sigui un estat independent en forma de República?".
Estem convençuts que votarem: confiança, serenor i coratge. No permetrem que l'Estat dilapidi la voluntat de tot el poble. Sabem que les clavegueres de l'estat seguiran actuant, però des d'Òmnium ens deixarem la pell per garantir que el referèndum sigui efectiu i vinculant.
Junts hem fet irreversible el referèndum, és de tothom. Neix d'una societat madura i responsable que lluita pel seu futur, voti el que voti i pensi com pensi. És una lluita compartida de país, un país que ha conquerit drets i llibertats i s'ha asfaltat amb les seves mans carrers i places. 
Referèndum és democràcia
Aquest diumenge a les 12 h et convoquem, amb la resta d'entitats sobiranistes, a la plaça Puig i Cadafalch de Barcelona (Montjuïc) per dir un cop més que Referèndum és democràcia. Serà la primera oportunitat que tindrem per mostrar la nostra força després de l'anunci de la data i la pregunta del referèndum.
Al costat dels nostres representants
A més, dilluns tindrem una nova mostra de la judicialització que l'Estat espanyol està fent del procés sobiranista. El diputat i secretari tercer de la mesa del Parlament, Joan Josep Nuet, està citat a declarar per haver permès el debat i votació de proposicions de llei a favor de la celebració del referèndum. Un cop més, som davant d'una violació flagrant de la llibertat d'expressió pel simple fet de permetre un debat a la cambra. Per això, serem a les portes del TSJC per donar suport als nostres càrrecs electes escollits democràticament.
Seguim compromesos a treballar des de la unitat i la responsabilitat en el camí per construir la futura República catalana.
Mai res ens ha estat regalat. Ho tenim més a prop que mai, Santi !
Afectuosament, 
President d'Òmnium Cultural