dimarts, 16 de juliol del 2024

JAIME SÁNCHEZ, NASCUT A #FULLEDA EL 1943, VA MORIR A LE MANS (FRANÇA) EL 2022

 

Gràcies a les amables informacions del cosí Manel Pelegrí Gavarró, ara sabem que aquest Jaime Sánchez era un fill de Paula Gabarró Gili (1914-2010) de cal Palau de Fulleda i de Basilio Sánchez (1915?-2006?).

Descansi en pau. El nostre condol a familiars i amics.

4 comentaris:

Nel ha dit...

Cosí Santi: alguna cosa a veure amb la Paulette Gavarró Gili, morta a Lemans al 2010? Segurament deu ser el fill. Llavors som família segura.

https://fulleda-pqp.blogspot.com/2010/10/necrologica.html?m=1

Manel.

Nel ha dit...

Confirmo, la Paula estava casada amb algú de cognom Sánchez i vivia a Le Mans, segons els apunts que tinc a Myheritage.

FULLEDA - PETI QUI PETI ha dit...

Carall, tens raó, benvolgut cosí! Jo els vaig conèixer aquesta família, havien vingut algun estiu de fa 35-40 anys a cal Palau. El que no sabia és com es deia l'home d'ella i que haguessin tingut un fill a Fulleda... Ni tampoc d'on era el pare ni com havia fet cap a Fulleda.
Suposo que ja ho saps, la Paulette era tia del tiet Jaume de cal Palau, Jaume Gabarró Solé.
Ara em barallo amb Masgorets... Hem de parlar.

Nel ha dit...

Ok! Jo em barallo amb els Gavarró de l'Aguiló i Santa Coloma. I saps, bingo... hi ha registres de gent nascuda a Montfar, Carbasí. Pots mirar-ho als llibres de l'Ahat, he deixat mostretes de pa....

A part, de seguir rastres de fulledencs tant a les esmentades poblacions com a Els Omellons, Espluga Calba, etc. He intentat deixar apunts als llibres.

El bisbat de Vic ha començat a digitalitzar llibres. He preguntat preus (hi ha Carbasí), a 0,20 cèntims la pàgina segons em comenta l'encarregat de l'arxiu. Pot ser trobariem molta més història gavarrona.

Salut!!