dilluns, 5 d’agost del 2024

PRIMER TORNEIG DE PÀDEL ORGANITZAT PELS JOVES DE #FULLEDA



Des de l’Associació de Joves volem anunciar el primer torneig de padel de Fulleda, que tindrà lloc a partir del 10 d’agost a la pista del poble.


Us deixem a continuació els punts a tenir en compte:


🗓 *Dates:* del 10 al 20 d’agost es farà la fase de grups. No hi haurà horaris establerts, sino que l’organització dirà els encreuaments i les parelles s’hauran de posar d’acord amb els seus rivals per jugar el dia que puguin, i enviar-nos posteriorment el resultat.

El 21 i el 23 d’agost al matí es jugaran les fases finals i els horaris estaran establerts per l’organització, per la qual cosa es necessari tenir disponibilitat els dos dies al matí.


👩🏾‍🤝‍👨🏽 *Parelles:* El torneig serà de parelles mixtes. Amb això volem assegurar la màxima equitat i igualtat de joc, i poder passar-ho bé i gaudir al màxim tots i totes. Si algú no té opció mixta o no té parella i vol participar, ens pot contactar i mirarem de solucionar-ho.

❓ *Edat:* l’edat mínima per apuntar-se son 14 anys.


💵 *Preu:* el preu d’inscripció és de 10€ per parella. Inclou la reserva de pista per tots els partits que es juguin, NO inclou el material (pales i pilotes). El pagament s’haurà de fer en efectiu al Pol Arbós, el podeu trobar de socorrista a la piscina.


📝 *Inscripcions:* per inscriure-us podeu enviar un Whatsapp al Pol (640383758), o dir-li en persona a la piscina. Les places son limitades!


⚠️ *Data límit:* us podeu apuntar fins el pròxim dimecres 7 d’agost. El 8 d’agost farem un grup de Whatsapp amb tots els participants i explicarem els detalls del torneig.


Us hi esperem!🎾


AMPLIACIÓ

Per a que tothom pugui participar al torneig de padel, hem decidit que es puguin apuntar parelles no mixtes. Tot i així, seguim recomanant buscar parella mixta per a que el torneig sigui més equitatiu. Tota la resta segueix igual que vam explicar, gràcies!🎾