diumenge, 15 de setembre del 2024

#FULLEDA HO HA TORNAT A FER: ÈXIT ABSOLUT DE LA FIRA HEROICA 2024!!!










Un gran nombre de persones han participat en la desena Fira Heroica de Fulleda, superant totes les previsions. Les parades oferien productes de Fulleda o de zones properes i elaborats principalment de forma artesanal. La jornada ha començat amb una amena caminada, organitzada magníficament com sempre per Boira Experience, que ha transcorregut per un circuit de sis quilòmetres recuperant antics corriols o carrerons i camins per una zona fonamentalment boscosa. La visitat guiada de Montse Arbós pel poble ha estat un altre èxit d'inscrits que han pogut conèixer els principals edificis i racons fulledencs. El lliurament del Porró de Fulleda al Senyor Postu ha estat també un moment que ha congregat una gran gernació davant del Sindicat en un acte emotiu i divertit alhora.

La representació de la llegenda d'Agustina Saragossa, com cada any, ha amenitzada el matí. Finalment, la meteorologia ha acompanyat de manera abosoluta... no es pot demanar més!

Gràcies a l'organització de l'Ajuntament i, sens dubte, als molts voluntaris implicats sense els quals la Fira no seria possible. 

Anirem penjant fotos...