divendres, 1 de febrer del 2008

SOPAR A BASE DE SENGLAR A LA SALA















Fotos del sopar de dissabte passat, 26 de gener. Unes 50-60 persones, a la Sala, el senglar va ser boníssim, i també el romesco i les postres casolanes. Com sempre, bon rotllo i ambient fins a les 12 perquè no hi havia calefacció que si no... Un grup d'amics del poble es van reunir per degustar el senglar gentilesa d'uns caçadors locals i cuinat per les seves dones...

8 comentaris:

Anònim ha dit...

Va ser un sopar molt xulo, i el menjar boníssim, s'ha de felicitar a les cuineres. Diuen que n'hi havia alguna de soltera, a què deuen badar els homes?. Jo perquè tinc parella que ...petons

Anònim ha dit...

bones gent
quina enveja, des de Colòmbia no puc menjar Jabalí. quina llàstima segur que estava bonissim.

Molts petons als Fulledencs i Fulledenques des de Colòmbia

La Salada

Anònim ha dit...

A Colòmbia, està prohibit menjar senglar????????????

Fes-nos bona propaganda, per si un dia hi hem de venir!!!

Anònim ha dit...

Una abraçada molt forta saladeta, t'enyorem!!!!!!

Anònim ha dit...

Ja ho veieu, si hi ha bon rotllo, bon jalo i bon vi ... als/les de Fulleda no els fa falta cap altre calentament!

I que consti que hi havia personal de totes les edats: des de 6 mesos fins a 90 anys, que té mèrit, no?

Gràcies per ser i gràcies per ser-hi!
P.D. Saladeta, et trobem a faltar!

Anònim ha dit...

Ja ho veieu, si hi ha bon rotllo, bon jalo i bon vi ... als/les de Fulleda no els fa falta cap altre calentament!

I que consti que hi havia personal de totes les edats: des de 6 mesos fins a 90 anys, que té mèrit, no?

Gràcies per ser i gràcies per ser-hi!
P.D. Saladeta, et trobem a faltar!

Anònim ha dit...

Renoi quin sopar, el senglar estave de conya, i fins el dia d'avui n'he estat menjant, llastima que aquest mitg dia se m'ha acabat, pero encoratjo a les cuineres perque quan vulguin si els valents caçadors volen i els senglars es deixen, que repeteixin tant exquisida menja.
No hi ha res com els sopars de Fulleda, sera per el menjar, la gent i el poble.

Atelier Riambau ha dit...

Nosaltres aquest cap de setmana vinent, el dia 28 de febrer fem un sopar a la societat d'Albinyana a base de jabalí. Els diners que es recullin seràn per finançar la bèstia de foc que estem construint.
Si algú hi vol assistir pot enviar-me un correu a eriambau@hotmail.com

Esther