dimarts, 22 d’abril del 2008

TAST D'OLI I SANT JORDI








Us donem notícia seguidament de dos esdeveniments organitzats per l'Associació de Dones Marinada de Fulleda (Sant Jordi) i l'Ajuntament (tast d'olis).

El tast d'olis d'aquest dissabte passat va ser força interessant, hi va partitcipar més de 30 persones i va ser divertit comprovar els aromes i gustos que l'especialista t'anava indicant. Hauria estat molt bé que hi haguéssin participat més productors d'oli, tot i que la valoració de l'acte en conjunt és molt positiva.

Sant Jordi, celebrat aquest diumenge, encara que passat per aigua (ja era hora!!!), va tenir el seu encant i la gent hi va participar, com sempre. La Coral d'Avui d'Agramunt va estar molt bé i a la cinquantena de persones que hi van assistir els va agradar moltíssim. A la Biblioteca es va fer la tradicional venda de llibres i l'entrega de les roses a les sòcies.


6 comentaris:

Anònim ha dit...

En aquestes fotos esteu tots molt seriosos... es nota que això de l'oli requereix concentració i paladar fi.

Enhorabona per les activitats que aneu muntant i a continuar amb les mateixes ganes.
Una abraçada

Anònim ha dit...

trobo a faltar los pagesos joves locals, bé, amb algun...

Anònim ha dit...

Va ser molt interessant, sort que despres ens vam treure el regust del coll amb el bidonet de 25 ple de "mojito", jajjajjaja.

Falten fotossssss

Anònim ha dit...

A mi em va sorprendre això de la cata d'olis, va ser molt interessant i el que ens ho va explicar...un dels millors experts. Es notava. Gràcies per venir!!!

Anònim ha dit...

Al rei lo que és del rei ...

El Tast d'Olis el va organitzar l'ajuntament, no l'Associació de Dones, a qui se'ns ve adjudicant tota activitat que es fa al poble, des de fa anys. Ara, però, ens ha sortit competència i els nous/noves regidors/ores es busquen la vida per dinamitzar la vida social i cultural del poble.

Enhorabona i a continuar per aquest camí!

Anònim ha dit...

Procedeixo (que pedant!!!) a rectificar l'entrada.