divendres, 9 de gener del 2009

COMUNICAT DE LA PLATAFORMA DE FULLEDA


LA JUSTÍCIA DECLARA IL·LEGALS ELS PARCS EÒLICS SITUATS EN TERRITORI FULLEDENC I EN ELS TERMES PROPERS DE TARRÉS, VALLBONA I PASSANANT


Com ja havia advertit reiteradament la Plataforma de Fulleda, no es poden fer les coses d'una manera tan barroera i contra tota legalitat.



L'engany reiterat de l'empresa adjudicatària, amb el concurs de la totalitat de les administracions catalanes, considerant diversos parcs el que NOMÉS N'ERA UN, s'ha estavellat, per un cop, contra el mur de la justícia.



Després d'això, exigim l'aturada immediata de qualsevol acció tendent a la construcció del monstruós parc del Pla de Tossalets, al terme de Fulleda.



NO, ARA I SEMPRE, AL PARC EÒLIC DEL PLA DE TOSSALETS!!!!!!!!!!!!!

Ampliació de la notícia al blog de la Plataforma de Fulleda

8 comentaris:

Anònim ha dit...

no crec que en treguin cap, però esteré contenta si no en fiquen més!!!!!!!!

Anònim ha dit...

Això, que els posin a Montserrat, ara!

Anònim ha dit...

o a l' empordá,o a la cerdanya, que a les dues contrades tambe hi bufa molt vent!!
per cert que en penseu dels parcs d' energia solar que estan creixent com a bolets a molts pobles?? Es que no en se massa res....visualment sembla que no facin tant mal d' ulls pero...
segur que hi ha algun pero, Pero jo no el se..
records a tots

Anònim ha dit...

La reflexió que em ve al cap és la següent: així teníem raó en les al·legacions que alguns vam presentar, no? L'errada primera és que van amagar un macro-parc dividint-lo en dos ....

Només per això sol, avui em fotré una copa de cava a la salut (o no) d'Acciona.

No sé si cal que treguin els que ja hi ha, també pensant en les arques municipals, però la lliço se l'hauria d'aprendre més d'un: administracions en general, macro-empreses en particular.

Anònim ha dit...

I d'acord amb que no posin ni un molí més. La nostra contribució a l'ecologia, si és que de destrossar un bosc se'n pot dir així, està més que complerta!

Anònim ha dit...

ATURADA IMMEDIATA DE QUALSEVOL NOU PARC EÒLIC A FULLEDA!!!

Anònim ha dit...

el revès judicial és una alenada d'aire als qui pensem que l'energia renovable no ho justifica tot, tb. ha de ser neta, democràtica i justa territorialment. després d'aq. anys s'ha demostrat que pràcticament totes les centrals han fet cap a 2 mans, iberdrola i acciona i el monopoli al final implica imposició de criteris unilateralment. vull dir io que ara les condicions pel poble són unes i d'aquí 15 anys potser siran unes altres i que de llocs de treball i bla bla bla, rien de rien. vaja, que de treure'n no en treuran cap, però la contribució d'aq. tros de territori està saldada de sobres. completar la muralla fins al tallat i el nou braç de tossalets, com diu algú, a montserrat... A girona i a barcelona no en fan ni un, els óssos ens els hem de menjar sempre els mateixos (garrigues, terra alta, segarra i companyia)

Anònim ha dit...

Allà on vagis, R., tingues sempre a prop una cabana de volta en bon estat.