dilluns, 26 d’abril del 2010

SANT JORDI 2010 A FULLEDA


















L'Associació de Dones Marinada va organitzar la presentació del llibre Itinerari d'una memòria enfrontada d'Oriol Riart, publicat per l'Editorial Fonoll el divendres 23 d'abril a les 7 de la tarda a la biblioteca. Es tracta d'un llibre que recull fotografies de diversos indrets de Catalunya que van ser escenari de la Guerra Civil espanyola així com altra documentació relacionada, com diaris personals dels soldats al front. A l'acte hi van assistir uns 20 veïns que van participar activament de les explicacions i col•loqui final, ja que tant la temàtica com l'autor hi convidaven.

El diumenge 25-4-10 es va fer obsequi de les roses a les sòcies i una jornada de portes obertes del centre de lectura de Fulleda. Amb aquesta iniciativa es preten activar l'ús d'aquest equipament i donar a conèixer els llibres que s'hi poden trobar. Actualment, la biblioteca, de propietat municipal i gestionada per l'associació, compta amb un fons propi a més dels exemplars que cedeix en dipòsit temporal la biblioteca comarcal Marqués d'Olivart de les Borges Blanques.

L'organització n'ha quedat molt satisfeta ja que la majoria de sòcies assistens i els seus acompanyants, i altres veïns de la localitat, es van atansar a la biblioteca i es van endur algun llibre per llegir.

La propera activitat de l'associació de dones serà el proper diumenge 16 de maig, en suport a la Festa del Comerç Just. Es farà una xocolatada per a tothom i es posaran a la venda productes de Comerç Just.