dimecres, 25 d’abril del 2012

FULLEDA VA CELEBRAR LA DIADA DE SANT JORDI AQUEST PASSAT DIUMENGE 22 D'ABRIL
















A les 12 del migdia es va obrir la biblioteca i les 25-30 persones que s'hi van atensar van poder triar el llibre en préstec. Aquesta fòrmula s'ha repetit els darrers anys per tal d'aprofitar un dia com aquest per promocionar l'ús de la biblioteca, mostrar els llibres que s'hi poden trobar, les facilitats per endur-se'ls i tornar-los, etc. A les sòcies de l'Associació de Dones Marinada de Fulleda se'ls va obsequiar amb una rosa, com cada any. Una col·laboració espontània de la Laura, la Sara i el Pol va consistir en llegir pels altaveus la història de Sant Jordi a tres veus, i va quedar tant bé que els vam demanar que ho repetissin a la tarda.



La presentació del llibre "La soledad encontrada" de la Pepi Giménez va ser molt emotiva ja que era la seva filla, Carolina Botella, qui la feina perquè ella va morir fa prop de dos anys, de càncer. Aquest llibre està escrit en els darrers anys de la seva malaltia i la Carol no es va allargar en explicacions, si no que va convidar a llegir-lo per copsar els sentiments que s'hi reflecteixen. En acabar, va signar tots els llibres que va vendre entre els assistents mentre conversava amb tothom, molt agraïda per l'interés i també per tots els records que dels seus pares, d'ella i dels seus germans tenia la gent de Fulleda i que la transportaven, en part, a un passat que recorda feliç, tot i que amb només cinc anys ja va marxar del poble. L'amistat amb la Marta Arbós, encara que eren tan petites, ha perdurat i gràcies a això ha estat possible aquest retrobament.



A la mateixa biblioteca l'Assemblea Nacional de Catalunya va tenir tot el dia una paradeta per a la venda d'estelades, pins, enganxines, samarretes, llibres i fins i tot roses de xocolata.



Al final de l'acte, es va fer un brindis amb cava per Sant Jordi i per Catalunya.