dimarts, 10 de setembre del 2013

DEMÀ, 11 DE SETEMBRE, ELS FULLEDENCS AJUDAREM A OMPLIR EL TRAM 176 DE LA VIA CATALANA A MONTBRIÓ DEL CAMP!!*!!

Benvolgut/da,

Moltes gràcies per haver-te inscrit a la Via Catalana cap a la Independència. Tu i 46 persones més us heu inscrit correctament al tram 176 del municipi Montbrió del Camp. El responsable del teu tram es posarà en contacte amb tu per facilitar-te tota la informació del tram i com arribar-hi.

A la web via.assemblea.cat i a assemblea.cat podràs trobar tota la informació pertinent perquè aquell dia sigui un èxit de tota la societat catalana en el seu camí cap a la llibertat nacional.

Per afavorir la mobilitat aquell dia amb autocars i vehicles privats i per si vols col·laborar en la preparació de la cadena, posa't en contacte amb la teva assemblea territorial més propera: lesgarrigues@assemblea.cat
Igualment, per qualsevol altre dubte, posa't en contacte amb via@assemblea.cat o consulta l'apartat de Preguntes Freqüents a la pàgina web de la Via Catalana. Aquí hi trobaràs totes les respostes.

T'esperem el proper Onze de Setembre, ara que ja tens un lloc guardat per a la història!

Ja tens el lot oficial de la Via Catalana cap a la Independència? El món ha de veure que som un poble unit cap a la llibertat. Pots trobar-la aquí




Us heu acabat d'inscriure a la base de dades que pretén gestionar la cadena humana coneguda com a Via Catalana cap a la Independència, i amb això heu estat incorporats al fitxer per a tractament de dades que per a aquesta finalitat ha creat l'Assemblea Catalana, i també si no us hi heu mostrat en contra, a la pròpia de l'ANC per a les seves finalitats. Alhora, heu fet declaració responsable de que éreu major de 14 anys, i que acceptàveu les condicions d'ús. Si no fos així us prego que envieu un mail a via@assemblea.cat, per tal que us Si heu rebut aquest mail és per raó d'aquesta inscripció que heu fet personalment, i aquest mail és la confirmació, que haurà de ser validada. Si l'heu rebut tot i no haver fet la inscripció és que algú ho ha fet per vosaltres. Us preguem ens ho feu saber a la mateixa adreça indicada. Per altres dubtes, consulteu la nostra política de privacitat: http://via.assemblea.cat/politica-privacitat.html.