NOTA DE TAST DEL VI ESCORÇA 2012
Escorça 2012
Elaborat per: Celler Matallonga ( Fulleda ).
Denominació d' Origen: DO Costers del Segre ( subzona Garrigues ).
Sòl : franc, argilós i altament calcari.
Altitud: 650 m.
Clima : Continental.
Varietat: Macabeu 95% i Chardonnay 5% , de les finques propies de la Granada i Matallonga.
Elaboració: macerat en les seves pells durant 12 hores. Fermentació en Dipòsits d'acer inoxidable de 30 Hl. Estabilització natural.
Grau: 13 º.
Criança : criança reductiva amb lies fins durant 8 mesos.
Tipus de viticultura: sostenible.
Presentació: en ampolla Borgonya, color fulla morta.
Color: vi blanc amb tons verdosos, que marquen la seva joventut.
En nas: presenta una aroma de fruita fresca, madura amb tocs de fruita blanca i pinya.
En boca: ens sedueix el seu caràcter exclusiu i expressiu. S'ha assolit un molt bon equilibri entre la densitat, l' estructura malalta, l' atac nerviós i el seu gran volum Final al fons del paladar i als laterals de la llengua, fresc i agradablement àcid, que fa salivar i convida a una segona copa.
Un vi amb ànima, per gaudir-lo amb la gent a qui et sents més arrelat .
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada