dimarts, 8 de març del 2016

15a CAMINADA CULTURAL PER LES GARRIGUES A #FULLEDA AQUEST DIUMENGE 13-03-2016


Com sabeu, a causa del temporal del cap de setmana del 27 i 28 de febrer ens vam veure obligats a posposar la RUTA DELS MIRADORS I LES FONTS per al proper diumenge dia 13 de març.
Fulleda és un d’aquells municipis que encara conserva el sabor i el ritme de la vida de poble. Tranquil, sense estridències, sense presses...
Amb 94 empadronats, és la població amb menys habitants de la comarca i serà el municipi on tindrà lloc la 15a caminada cultural per les Garrigues.

Si vols passar un matí fent esport, descobrint la comarca i a més,envoltats de natura i paisatges espectaculars , no et pots perdre la RUTA DELS MIRADORS I LES FONTS DE FULLEDA.
Trobareu tota la info i les inscripcions al web:
http://marxanordicaiculturagarrigues.blogspot.com.es/
Ajuntament de Fulleda
Celler Matallonga


Pels que ja estàveu inscrits se us ha enviat un correu dient que:

Per motius de calcular més aproximadament el tema de l’avituallament i del personal, dijous al matí tots els que no ens hagueu confirmat la vostra assistència, us haurem d’esborrar de la llista d’inscrits de la ruta.
És per això que si vostès tenen pensat assistir a la caminada cultural, ens ho comuniqueu abans del dijous a les 10h; si no, us haureu de tornar a inscriure de nou.