dimecres, 6 d’abril del 2016

JA ES POT CONSULTAR L'ARXIU FOTOGRÀFIC DE #FULLEDA!!!



Una molt bona iniciativa de l'Ajuntament de Fulleda desenvolupada per la Rakel, que encara està en procés d'execució i que fa molt bona pinta: antropologia en estat pur! És un plaer recuperar, encara que només sigui a la memòria, els temps passats a través de les fotografies.  Fa gràcia tornar a veure gent, alguns ja desapareguts, quan eren joves... o a nosaltres mateixos. A més de l’interès històric, social, antropològic... pensem que a tothom li agradarà molt per un simple exercici de recordança d'altres temps: com vestíem, com ens divertíem, quines feines fèiem... Molts cops serà, segurament, una espècie de viatge en el temps cap al passat i, en certa manera, un acte de rejoveniment


Només ens queda felicitar-nos per la iniciativa i la bona feina feta que anirà continuant i desitjar que la gent relacionada d'alguna manera amb Fulleda s’animi a aportar noves imatges que segur que tothom té en àlbums, calaixos o en capses de sabata de cartro...  No sabem si sortiran fotografies gaire antigues o la immensa majoria, com és previsible i com les que s'han penjat fins ara, seran de la segona meitat del segle XX. El temps ens ho dirà!

Quina és la fotografia més antiga de Fulleda???

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Realment unes fotos autentiques, quins records de la gent que encara viuen i dels que ja no hi son. Per cert, de la foto de l'avia Besora no en sabem res?, val la pena!. No se si ho podeu fer, però aniria be (al menys a mi sí) que quan pengeu noves fotos ho feu saber d'alguna manera, gràcies. Salutacions.

FULLEDA - PETI QUI PETI ha dit...

Ara m'hi poso amb el tema de l'àvia Besora... Miraré d'estar al cas de quan es pengin noves fotos de dir-ho. Per a mi també ha estat una sorpresa algunes ;-))