diumenge, 26 de febrer del 2017

#FULLEDA: PER HOMS, PEL 9N, PER NOSALTRES!!*!!





Aquest dilluns, 27 de febrer, jutgen l'exconseller Francesc Homs a Madrid per haver-nos facilitat que poguéssim votar el 9N. Fa tres setmanes, el 6 de febrer, amb milers de persones al costat del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, ja vam saber posar en evidència el fracàs de la democràcia espanyola. Ho va veure a tot el món, com una de les notícies principals del dia. L'Estat espanyol va quedar molt tocat, contra les cordes.
La majoria de nosaltres no ens podem desplaçar a Madrid a donar-li a Francesc Homs el suport que mereix. Però sí que podem fer sentir el nostre suport a les xarxes socials. Sí que podem fer que el món escolti. Sí que podem tornar a posar contra les cordes un estat que té por a la democràcia, por als ciutadans, que ha optat per immolar-se com a estat de dret. Un estat on la llibertat està supeditada a les lleis, on les lleis no defensen la llibertat, no mereix dir-se estat democràtic, i no mereix governar-nos.
Francesc Homs és un altre representant polític perseguit per demòcrata. Dilluns a Madrid no podrà rebre el suport in situ dels milers de voluntaris, participants del 9N i demòcrates que sí que vam poder mostrat el nostre suport al expresident Mas, l'exvicepresidenta Ortega i l'exconselleraq Rigau. Serà dur. Serà lluny. L’ambient serà hostil. Però no està sol i l'hi hem de demostrar.
Siguis on siguis aquest dilluns 27 de febrer, que l'Estat espanyol torni a tremolar! A partir de les 7h farem servir #SpanishDemocracyFails per anunciar al món que l’estat de dret espanyol s’enfonsa.

Assemblea Nacional Catalana