divendres, 10 de febrer del 2017

ÒMNIUM CULTURAL NO RECONEIX LA SANCIÓ I ES NEGA A PAGAR: VISCA #FULLEDA I VISCA CATALUNYA LLIURE!!*!!

Fidels a la nostra voluntat de servei al país. Serenor i fermesa, no farem ni un pas enrere!

Hola fulledenc,

Avui ens han notificat l'embargament de 240.000 euros a Òmnium. Ens neguem a reconeixer la sanció i, per tant, a fer efectiu el seu import. Considerem que és un nou atac polític per part de l'Estat espanyol, així que amb tota la serenor i fermesa d'una entitat com Òmnium Cultural, amb més de 55 anys d'història i 63.000 socis, ens neguem a assumir-ne el pagament. Haurà de ser l'Estat espanyol qui, en el marc de la seva deriva repressiva, ens embargui aquests diners dels nostres comptes.

La multa per la gigaenquesta del 2014 no té cap fonament: només pretén desprestigiar i perjudicar financerament i jurídica les entitats que estem al capdavant del procés sobiranista. L’Estat pretén embargar Òmnium Cultural amb l’únic objectiu de frenar el procés democràtic que viu Catalunya. 

Volem fer una crida a la unitat; el franquisme no va poder aturar Òmnium i tenim clar que l'Estat tampoc podrà aturar ara la lluita per la independència.Respondrem com ho hem fet sempre i amb la màxima serenitat i fermesa. Res ni ningú podrà aturar la voluntat decidida del poble de Catalunya en el seu camí cap a l'alliberament nacional.

Com a President d'Òmnium Cultural, en nom de la Junta directiva nacional i les 33 seus que tenim arreu del territori, tens el nostre compromís fidel a seguir treballant de manera rigorosa. Com a entitat transversal i independent, treballarem per ajudar a generar aquests grans consensos que ens han permès consolidar grans èxitts de país, com el model d'escola catalana o la defensa aferrissada de la nostra cohesió social.

Entrem en una etapa de mobilització permanent i, per tant, necessitarem tota la fermesa del món, tota la nostra generositat i tot el nostre compromís. 

Gràcies de nou per la confiança.
Visca Catalunya lliure!

 

Jordi Cuixart
President d'Òmnium Cultural