diumenge, 2 de desembre del 2018

ACTIVITATS AL DESEMBRE DE L'ASSOCIACIÓ DE DONES MARINADA DE #FULLEDA


Benvolgudes sòcies,

Malgrat les incerteses que com a societat hem d’afrontar, ens proposem continuar organitzant activitats culturals i lúdiques per aquesta tardor i hivern amb el desig, com sempre, que siguin del vostre gust i hi participeu.

El primer acte, la Castanyada, va tenir molt èxit, tant el concurs de Truites Fulledenques -ja anem per la 7a edició!- com pel bon ambient i la bona companyia, amb un toc, un any més, poètic i reivindicatiu en record del Jordi Cuixart i de les altres persones privades de llibertat pels fets del 20 de novembre i 1 d’octubre de 2017.

El dissabte 8 de desembre, a les 2/4 de 5 de la tarda a la Sala,  repetirem  el Taller de Manualitats Nadalenques, conduit per l’Anna Minguella i esperem tingui el mateix èxit que l’any passat. Per cobrir part de la despesa de material, cada sòcia participant haurà d’aportar 3 €, i 5 € la resta.

El dissabte 15 de desembre, a les 7  de la tarda, berenar solidari per recollir diners per col·laborar amb la Marató de TV3, enguany dedicada al càncer, a la Sala. L’acte és obert a tothom.
Tot seguit, celebrarem l’assemblea anual de sòcies.

El diumenge 16 de desembre, podrem gaudir de l’actuació de la Coral Euridice, a les 6 de la tarda a l’església. Aquesta activitat l’organitza l’Ajuntament de Fulleda per celebrar l’inici de les festes de Nadal.

Us hi esperem a totes!

Montse Arbós Gabarró
Presidenta
Fulleda, 30 de novembre de 2018