dimecres, 21 d’octubre del 2020

VINS I DESTIL·LATS DE #FULLEDA AL MENÚ DEL RESTAURANT MON'S DE TARRÉS A LA 26a MOSTRA GASTRONÒMICA DE LES GARRIGUES



Restaurant Mon’s – Tarrés

MENÚ DEGUSTACIÓ

Xarrup de carabassa amb encenall de pernil i sal de tòfona

Pastís de bolets amb salsa aromatitzada amb oli de tòfona

ó caneló d’ànec i foie amb Parmentier de moniato i oli koroneiki (varietat d’oliva grega del Molí del Set de l’Albi)

ó  let de vedella a la brasa amb reducció de carn

ó bacallà confitat amb verduretes de les Garrigues

Pastís de formatge Mon’s amb melmelada de maduixa casolana

Torreta de mousse de xocolata blanca i bola de gelat de xocolata negra

(Les postres són especialitats de la casa.)

Pa, aigua, vi del Celler Matallonga

Cafè acompanyat d’un petit digestiu dels destil·lats de Gabarró & Feixa de Fulleda

Els nostres plats estaran maridats amb vins selectes de la comarca i servits pel nostre

sommelier, Pere.

Preu: 38,50 € (IVA inclòs)

* El menú se servirà per a la taula completa.

* Cal fer reserva prèvia i avisar del nombre de comensals trucant al 660 144 623.

* Menú disponible els divendres a la nit, els dissabtes a la nit i els diumenges al migdia.