dijous, 28 de gener del 2021

L'AJUNTAMENT DE #FULLEDA APROVA UNA MORATÒRIA PER A CENTRALS EÒLIQUES I PLANTES FOTOVOLTAIQUES


"El ple de l’Ajuntament de Fulleda celebrat ahir dimecres va aprovar la suspensió de les tramitacions urbanístiques relacionades amb centrals eòliques i plantes solars fotovoltaiques al municipi per un termini d’un any, amb l’objectiu de treballar, mentrestant, en una modificació del Pla d’Ordenació Urbanística Municipal (POUM) o una ordenança municipal que reguli la implantació d’aquest tipus de projecte al terme, determinant zones i elements a protegir de l’entorn natural i paisatgístic. “No és cap mesura contra les renovables, sinó per posar ordre al desgavell que hi ha en aquests moments amb aquest tema”, explica l’alcalde, Jordi Arbós. 

(...)"


 

3 comentaris:

matagallerofulledenc ha dit...

Molt bé, bona iniciativa per intentar aturar aquest allau de projectes "verds" que sota l'aparença de iniciatives ecologiques, s'amaga una praxis consumista per part de multinacionals sense escrupols que poc els importa l'ecologisme i les persones.
Enguany s'han presentat multiples projectes en zones poc poblades i dificils de defensar, s'ha fet amb nocturnitat i alevosia, ja que es van presentar als voltants de les fetes de Nadal, per donar poc temps a fer alegacions, aprofitant un govern peruc i nomes obsesionat en eleccions per mirar on han de raure les seves natges.

matagallerofulledenc ha dit...

I a sobre hem de saber, que es per donar servei a zones amb alt consum energetic, pero es clar aquest gegants no s'instalaran a la serra de marina o collserola o a la façana litoral, perque malmetrien el paisatge urba, clar que si aixo es fa a la Catalunya despoblada no es tant important, destruint una de les poques riqueses que tenim, que es la paisagistica.

FULLEDA - PETI QUI PETI ha dit...

Gràcies, Martí! Cal equilibrar el territori i no enviar tot el no desitgem al rerepaís despoblat que amb prou feiens lluita per sobreviure.