divendres, 19 de febrer del 2021

AJORNADA LA 5a MARXA HEROICA DE #FULLEDA PER LA COVID-19

 


🔊🔊🔊 COMUNICAT D'AJORNAMENT DE LA 5A MARXA HEROICA DE FULLEDA 2021 🔊🔊🔊
Després de valorar les circumstàncies de confinament actual amb la Covid-19 i les recomanacions sanitàries, ens veiem obligats a ajornar la 5a Marxa Heroica de Fulleda que estava prevista pel pròxim 28 de febrer de 2021.
Esperem que els mesos vinents ens ofereixin un escenari més cert i segur del qual vivim ara i ens puguem retrobar. Mentrestant us deixem els enllaços a les 3 distàncies de 10, 18 i 30 quilòmetres de l'anterior edició de la Marxa Heroica, que podeu seguir de manera autoguiada amb l'aplicació de Wikiloc de Fulleda Turisme Actiu per si us animeu a fer-les lliurement si sou de les Garrigues o quan s'aixequin les restriccions si veniu de fora de les Garrigues. Bona ruta!
🗺️📱⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️
https://fulledaturismeactiu.cat/rutes/senderisme/mh2020/10k/
https://fulledaturismeactiu.cat/rutes/senderisme/mh2020/18k/
https://fulledaturismeactiu.cat/rutes/senderisme/mh2020/30k/
Ajuntament de Fulleda
 
Turisme Les Garrigues
 
Iter5
 
Ara Lleida
 
Segre
 
Les Garrigues TV
 
SomGarrigues
 
Comarques de Ponent
 


Recordem que l'any passat la marxa fulledenca ja es va fer al límit i que a partir de llavors es van suspendre la majoria d'aquests esdeveniments com la Marxa de les Cabanes de Volta que havia te tenir lloc als Omellons el 29 de març de 2020. Desitgem que l'any que ve la Marxa Heroica i la resta de marxes es puguin reprendre ja amb total normalitat.