dilluns, 27 de febrer del 2023

AIXECAMENT DE PLÀNOLS DEL SINDICAT DE #FULLEDA PER TAL DE DONAR-LI NOUS USOS





L'equip de govern de l'Ajuntament de Fulleda informa que fa uns dies que l'arquitecta Gisela Trilla Llop i l'enginyer Jordi Comelles Bonell van fer una visita conjunta a l'edifici del sindicat, que actualment acull el museu del molí de l'oli, magatzem de l'ajuntament i a l'associació gent gran santa creu, per fer un aixecament de plànols de l'edifici.

L'objectiu d'aquest aixecament de plànols és poder disposar de les dimensions exactes de la geometria de l'edifici i conèixer de primera mà l'estat actual per poder realitzar un estudi de possibles actuacions de millora per tal de disposar de l'edifici en les millors condicions i així, tot el municipi en pugui gaudir.

Els treballs que faran a més de l'aixecament de plànols és la certificació de l'eficiència energètica per així poder identificar les millores en l'aïllament de parets,teulada i les instal·lacions per poder sol·licitar els ajuts disponibles en matèria de millora en l'eficiència energètica com els ajuts de la PRE5000 del ministeri de transició climàtica.

Aquest equip conjunt d'arquitecta i enginyer elaboraran un dossier amb diferents propostes de millora tant en els tancaments de l'edifici com millora de l'aïllament en façana, coberta i finestres i la renovació de les instal·lacions d'aigua, electricitat, enllumenat, climatització i ventilació.

Aquest estudi pretén desglossar l'import de cada una de les actuacions i el percentatge de millora de cada una d'elles per poder escollir quines són les més adequades per l'estat actual de l'edifici i deixar-lo en les millors condicions possibles.