divendres, 16 de juny del 2023

FES RUTES PER #FULLEDA I MENJA AL SINDICAT DE TARRÉS!!!


 

📢 Bona notícia per a tots els amants de Fulleda Turisme Actiu! Ens complau anunciar-vos que el Sindicat de Tarrés bar/restaurant i apartaments turístics ha tornat a obrir les seves portes!

A partir d'ara, quan vingueu a gaudir de les rutes de Fulleda Turisme Actiu, teniu l'oportunitat de fer una parada al Sindicat per agafar forces o per gaudir d'una deliciosa menjada. El millor de tot és que només està a 8 minuts de distància en cotxe de Fulleda, així que podeu acabar la vostra activitat i deixar-vos seduir per la seva cuina honesta i de pròximitat.

🌳 Teniu pensat quina ruta fareu aquest cap de setmana pel bell mig dels boscos? 🚶‍♂️ No us preocupeu, tenim la solució perfecta per a vosaltres! Consulteu les rutes que tenim disponibles a la nostra pàgina de @wikiloc i trieu la que més us convingui. 🗺️ Per facilitar-vos l'accés a les rutes, hem creat un enllaç directe al nostre perfil.

✨ No espereu més! Ens veiem al Sindicat de Tarrés per a una experiència que combina el millor de Fulleda Turisme Actiu amb el plaer de la bona cuin
🍽️🍷

#Fulleda #FulledaTurismeActiu