divendres, 7 de juliol del 2023

DESCOBREIX #FULLEDA I ALTRES POBLES DE L'URGELL I LES GARRIGUES AMB 4X4


"Descobriu les comarques de les Garrigues i l’Urgell d’una manera única i emocionant amb la nostra ruta amb 4×4 i 4×2! Si ets un amant de l’aventura i t’apassiona el món del tot terreny, aquesta experiència està feta per a tu.

Durant els 75 quilòmetres de recorregut, podreu gaudir dels paisatges més espectaculars de la zona a bord del vostre vehicle 4×4. La ruta és guiada per un altre vehicle, apta per a tots els nivells i transcorre per camins sense dificultat tècnica que et portaran a descobrir pobles amb encant com Fulleda, Omells de Na Gaia, Montblanquet, Rocallaura, Vallbona de les Monges, Maldà i Espluga Calba.

A més, durant la ruta també tindreu l’oportunitat de visitar l’impressionant Santuari del Tallat, el monestir de Santa Maria i descobrir alguns dels búnquers de la Guerra Civil Espanyola. Sens dubte, una experiència que et deixarà sorprès i que recordaràs per sempre.

No us perdeu aquesta oportunitat única de viure una aventura en 4×4 per les comarques de les Garrigues i l’Urgell. Contacta amb nosaltres ara i reserva la teva plaça a la nostra emocionant ruta. T’esperem!"