Més de vuitanta persones van participar en el tradicional sopar de Reis posterior a la cavalcada i al lliurament de regals.
El menú estava compost de llonganissa, botifarra negra i cansalada virada a la brasa, regat amb vi Matallonga de Fulleda, i, per postres, tortell de Reis del Forn Montserrat, també del poble. Unes menges potents per tal de resistir el fred d'aquests temps!
6 comentaris:
Com no és d'extranyar el sopar bonííííssim! Aquests homes tenen el foc molt ben controlat!Lo seu són les barbacoes improvizades d'estil "Mur Generalitat".
Els Reis van estar la mar de simpàtics, i es van portar força bé amb tots els nens i nenes de Fulleda. Esprem que hagin aprofitat i deixat un saquet de salut, molta pau i al·legria pel nostre poble!
Aquella cansalada... mmm... boníssima!!!
qUE L'ESPERANÇA M'EXPLIQUI QUÈ SON LES BARBACOES ESTIL "MUR GENERALITAT", PLIS!
jo tampoc noho entenc.
Dons que os tableros de fusta que estaven al davant del foc per evitar que el vent molestes eren cartells d'obres tipus "circuit de mountainbike"" restauració de fonts romaniques" ..jajjajj
Les fonts romanes... que maco!
Vergonya, no, però, imaginació, moltísssssssssssssima!
Publica un comentari a l'entrada