dilluns, 23 de novembre del 2009

CARTA DE FULLEDA DECIDEIX A LA POBLACIÓ DE FULLEDA

Benvolguts fulledencs i fulledenques,

Ens adrecem a vosaltres en nom de la plataforma Fulleda Decideix, que s’origina a partir d’una organització mare de caràcter comarcal anomenada Garrigues Decideix, amb el suport de l’Ateneu Popular de les Garrigues. Aquesta iniciativa no està promoguda per cap partit polític sinó que sorgeix de la societat civil a partir de persones a tall individual o a nivell de grup constituït.

La nostra plataforma, Fulleda Decideix, com les que han aparegut en altres municipis de la nostra comarca, sorgeix de la repercussió que va tenir la Consulta per la Independència que es va organitzar el passat 13 de setembre al municipi d’Arenys de Munt, la qual va servir perquè els seus vilatans poguessin exercir el dret de vot no vinculant, no decisiu, contestant a la següent pregunta:

Està d’acord que Catalunya esdevingui un estat de dret, Independent, Democràtic i Social, integrat en la Unió Europea?

La repercussió que va tenir la consulta d’Arenys de Munt va ser de vital importància, perquè era la primera vegada que es demanava a la societat civil que votés sobre quina Catalunya volia. Des la plataforma Fulleda Decideix volem oferir-vos també l’oportunitat de poder-vos expressar sobre quin país desitgeu per al futur.

Per tant, us demanem que el proper 13 de desembre acudiu a les urnes per poder decidir sobre quina Catalunya voleu. Poden votar totes les persones de més de 16 anys i empadronats a Fulleda, independentment de la nacionalitat que tinguin, presentant el DNI, passaport o carnet de conduir, on hi consti l’adreça de Fulleda. Si no hi consta podeu demanar un certificat d’empadronament a l’Ajuntament.

Aquest referèndum no és una consulta puntual que es realitzarà només a Fulleda, també més de 150 municipis del territori català estan cridats a les urnes per poder expressar quina Catalunya volen, responent a la següent pregunta:

Està d’acord que Catalunya esdevingui un estat de dret, Independent, Democràtic i Social, integrat en la Unió Europea?

Tant si la vostra resposta és SÍ, NO o decidiu votar en blanc, us encoratgem a participar en aquest acte de democràcia que es realitzarà en una part important de Catalunya el proper 13 de desembre de 2009.

Si voleu conèixer-nos i saber millor com anirà aquest procés, us convoquem a la reunió informativa que tindrà lloc el dia 21 de novembre a la Sala del poble a les 19 h.

Cordialment,



Plataforma Fulleda Decideix
Fulleda, novembre de 2009

4 comentaris:

referendum.cat ha dit...

Organitzar un referendum d'aquestes característiques ja és un èxit, si la gent respon i va a votar serà un súper-èxit. ànims i tothom a exercir el dret a decidir el dia 13 de desembre. I si no hi podeu ser, es pot votar anticipadament, demaneu informació. gràcies

La Salada ha dit...

Molta energia des de Colombia i salut amb el referendum!!!
Salut i revoluació als Fulledencs i Fulledenques

Anònim ha dit...

TOTHOM A VOTAR ÉS EL QUE S'HA DE FER!!!

passavaperastí ha dit...

Ja ets a Colòmbia, Salada?

Que vóton també!