dimecres, 10 de febrer del 2021

NECROLÒGICA


Ha mort Antoni Cornet Molinos, l'Antònio el Fuster, a l'edat de 64 anys. Demà dijous al tanatori de Tarrés es podrà donar el condol i acompanyar la família a partir de les 10,30 h. El funeral serà demà dijous  a les 16 h. Tant al tanatori com a l'església per les restriccions de la Covid-19 l'aforament és limitat.

Havia estat alcalde de Fulleda. 

Descansi en pau, el trobarem a faltar. El nostre més sincer condol per a familiars i amics

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Soc en Jordi de Cal Ferreret.

Si podeu, doneu el meu condol als familiars i amics!

Jordi.

FULLEDA - PETI QUI PETI ha dit...

Ho farem, Jordi, gràcies!

matagallerofulledenc ha dit...

Amic Antonio,
Malgrat la distància continuàvem en contacte, no fa mases dies després de la nevada vàrem estar parlant i em comentàves que havies anat a caçar amb el tractor pels voltants de la font de la marieta, encara que no compartíem l'afició, sempre vas ser un caçador respectuós amb els animals,el medi ambient i un gran coneixedor del territori Fulledenc.
Amb el teu mig somriure sorneguer animàves sempre les nostres converses, et trobarem molt a faltar, el teu cor va dir prou, castigat per tants anys d'esforç, ja que quant t'hi possaves no era per poc, sempre al màxim donan-t'ho tot.
Descansa amic, ens dèixes un gran buit, però no t'oblidarem.

matagallerofulledenc ha dit...

Antonio,
Ara que anava a preparar la pasta per fer aquelles coques de forner que tant t'agradaven, sento que ja no les podras disfrutar com feies quan ens veiem.
DEP amic.