dilluns, 7 de juny del 2021

LA FIBRA ÒPTICA MÉS RÀPIDA DEL PAÍS ARRIBARÀ A FULLEDA DE LA MÀ D'ADAMO


 - ADAMO iniciarà el desplegament de la seva xarxa de fibra òptica al juny de 2021.

- Els primers clients en contractar el servei de Adamo gaudiran d'una oferta de llançament


Barcelona, 6 de juny de 2021. Adamo, operador de fibra òptica amb la velocitat més ràpida del país (1.000 Mb), arribarà a Fulleda al juny. Adamo arriba on no arriben els altres, a les zones rurals, regionals i a les noves zones urbanes de gran densitat.

Això suposarà un salt qualitatiu en la capacitat i velocitat d'accés a Internet de totes les llars i empreses de la localitat, servei clau per al desenvolupament social i empresarial de la zona i els seus habitants.

El desplegament és gràcies a un acord amb l'Ajuntament de Fulleda (i també amb el partner Einesa Cable) que farà possible l'arribada dels serveis d'Adamo a les llars de la localitat.


Gràcies al desplegament, els veïns podran gaudir de l’Internet més ràpid del país, amb velocitat de 1.000 Mb de descàrrega i 1000 Mb de pujada, a un preu molt competitiu. Per a l'obertura i llançament de la comercialització de la seva xarxa, els primers clients a contractar el servei d'Adamo gaudiran d'una oferta de llançament. El client pot contractar "Fibra FAST!" De 1.000 Mb per 36 euros/mes els preus inclouen l'IVA i la quota de línia. També pot configurar un paquet de serveis (Internet, telefonia fixa i mòbil) a la seva mida.


SOBRE ADAMO

Adamo, amb seu a Barcelona, és un operador de vocació nacional, però amb un enfocament de negoci regional i local. Present en el mercat espanyol des de 2007, la companyia dóna prioritat a les àrees rurals i a les noves zones urbanes amb una alta densitat de població proporcionant la fibra òptica més ràpida del mercat (1.000 Mbps). EQT, que representa el 80% de Adamo, recolza el seu actual pla d'expansió, potenciat recentment amb 250 milions d'euros. Gràcies a comptar amb infraestructura pròpia, a més d'Internet, proporciona als clients telefonia fixa i mòbil, així com serveis per al mercat empresarial i majorista.


Més informació a la seva pàgina web www.adamo.es y aTwitter @adamo_es. 


L'Ajuntament informa que en tot cas la contraccció del servei és lliure, és a dir, que cada client podrà triar la companyia de telecomunicacions que vulgui.