dimarts, 13 de novembre del 2007

UNA MICA DE MOVIMENT I SO BATUCAIRE

Ieeeppp, això és un vídeo de veritat!!!!!!!

També hi ha batucada dissabte 24 de novembre i dissabte 1 de desembre, a la sala polivalent a les 7 del vespre.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Ara sí que he vist el vídeo!!! Ei sonem prou bé, voleu dir que no podríem anar a fer "Bolos" i guanyar euros pels pobles. llàstima que no podeu veure bé la cara del Pol, ell si que estava concentat!
petons

Anònim ha dit...

Segur que d'aqui poc els de YOUTUBE ens fitxem. Endevant som imparables. Us animo a negociar amb la vostra operadora de movil que us doni un telefon dels nous (ultima generació). Les fotos i videos que poden fer son ideals per posar als Blogs. Les de les cameres son mes bones, però sempre no es porten al damunt.

Anònim ha dit...

Ai, eldenovestecnologies..., tu sempre pensant en el mateix... Has vist ja els nous rellotges de polsera que porten vídeo incorporat?
No tot s'acaba en els mòbils...

Ei, fulledencs, això sona de meravella. Ja veig que Fulleda i ritme són tot una.
Enhorabona pel taller i continueu amb aquestes bones iniciatives!

Anònim ha dit...

Hay hay si vegues el vido el ex-president del consell comarcal a ell que no li agraden les bongos i les bongues, però quina llàstima!!!!! que ara ja no hin pot fer res, ja ja ja

Anònim ha dit...

bones gent passarè un mail als del Dinamo de Joventud perquè possin un enllça des de la web dels joves del Conell comarcal a la web del peti qui peti per fer una mica més de difussió.
us sembla???

Anònim ha dit...

ok.