diumenge, 9 de desembre del 2007

LA FULLEDA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!



Ja era hora, ja!!!

A partir d'ara el nostre poble es passa a dir la Fulleda. No us oblideu de l'article, o almenys això és el que diu la pàgina web de l'Ajuntament.

Esperem que aquesta cagada imputable a algú de molt lluny i desconeixedor de la toponímia municipal oficial i correcta de la nostra vila (deu ser de les Borges, Lleida o Moscou) se solventi en un curt període de temps. No ens agradaria haver de passar a majors. Sou avisats, doncs!

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Jo que estava contenta amb la nova pàgina i l'escrit de la nostra alcaldessa! i no m'havia fixat que ens havien canviat el nom!
petons

Anònim ha dit...

quina cosa més horrible!!!!!

innovar si, però això és passar-se.

no li queda bé aquest article fa malbé el nom del nostre estimat poble!!!!

Anònim ha dit...

Si us hi fixeu només hi ha un nom de lloc del terme que no faci servir l'article: el nom del poble. Fins no fa poc, i es possible que encara hi hagi alguna persona que ho digui així, es podia sentir: 'Vinc de Matallonga' o 'Vai a Cantorella'. Ara la forma normal és 'Vinc de la Matallonga' i 'Vai a la Cantorella'.

De tota manera és cert que la gent que no coneix el nostre poble té tendència a posa-hi al davant el 'la'. Una altra cosa és que sigui admissible en la web municipal... que no ho és.

Sense dubte se solucionarà RÀPID!

Anònim ha dit...

BUFFFFFFFFFFFFFF, FAN MAL LES ORELLES............

Anònim ha dit...

ja està reclamat!!!!
a veure quan tarden a arreglar-ho
petons