divendres, 21 de desembre del 2007

PLE DE L'AJUNTAMENT DEL DIA DISSET DE DESEMBRE DE 2007

Aquest passat dia disset hi va haver ple de l'Ajuntament amb molt bona entesa i harmonia entre tots els regidors (com correspon, per altra banda, a aquestes dates). Es va tractar els següents temes:

Aprovació dels PUOS dels propers 4-5 anys: el primer que es vol fer és l'adequació de la zona esportiva (local més joves, pista, zona de jocs infantil, reformes vestuaris, etc.) No tant perquè sigui la més urgent si no perqué és l'unic lloc on pot actuar directament ja que és propietat municipal.

De la resta, depen de les negociacions dels propietaris dels terrenys on cal actuar, i són: intal·lació torre de la telecomunicacions i TDT, entrada a Fulleda per l'Espluga Calba, bifucació dels tres camins de la Creu (cap on aboquen la verema, era el Torretes, corral del Josa), col·lector, arreglar el carrer des de cal Déu fins a la Raval. Es va aprovar 4 a 1 però només s'hi va abstenir el regidor de l'oposició perquè creu que hi ha obres més urgents i no entenia que els altres també ho veuen així.

L'obra que ja es preten adjudicar abans de final d'any és al de l'Avinguda (treure el tomb de cal Barba i cal Mor). I també volen posar una torres provisional de comunicacions al costat dels dipòsits. Van exposar que havien anat a Diputació per parlar de carreteres i que la resposta és que durant la legislatura aniran introduint pressupost anualment per fer-la, segurament a trams.

També van informar de la condonació dels impostos de cementiri, clavegueram i escombraries a totes les cases del poble.

Es va crear una comissió per delimitar el terme on hi participa a més de Governació, l'alcaldessa, la regidora Neus Cornet i el regidor de l'oposició Josep Maria Josa.

Es va parlar de l'obligació de complir amb una llei/decret de contaminació lumínica (es veu que els nostres fanals contaminen) però hi ha uns anys per fer-ho i esperen aconseguir subvencions.


També es va tractar del canvi del nou personal de secretaria i administratiu de l'Ajuntament.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

El ple va ser molt interessant, des d'aquí animo a tothom a participi, són altres temps i l'ambient és molt millor
una abraçada i felicitats als regidors, sobretot al més jove, que és guapo, eh?

Anònim ha dit...

A mi em falta la foto d'un regidor... Com és que sempre surt només un?
Penjeu-la i així podrem comparar...
jajaja

Anònim ha dit...

no en tenim cap, i les comparacions, diuen, són odioses! je,je
ens ha tocat la loteria?

Anònim ha dit...

Desde l’Associació A.G.U.S.T.I.N.S. de Fulleda volem desitgar a tots los fulledencs i fulledenques molt bones
festes de NADAl i un any NOU ple de desitjos i esperançes.

També volem aprofitar per dir-vos que qui vulgui contectar amb nosaltres pot fer.ho a :

agustins.fulleda@hotmail.com