dimarts, 29 d’octubre del 2019

COL·LABORACIÓ TURÍSTICA ENTRE L'ESPLUGA, #FULLEDA, TARRÉS I VINAIXA




"Sabem que estan planejant posar en marxa una interessant iniciativa juntament amb dos municipis veïns. En què consisteix?
Estem col·laborant amb Fulleda, Tarrés i Vinaixa per posar en marxa una iniciativa d’Espais Naturals de Ponent, per gestionar el patrimoni natural i cultural que tenim a la Vall de Vinaixa. Volem crear noves oportunitats professionals, atès que no hi ha gaires empreses ni feina, i ens volem valdre del turisme. Ja que tenim un espai privilegiat amb boscos i moltes coses a visitar, val la pena donar-ho a conèixer i beneficiar-nos entre tots. És una bona experiència perquè ens estem entenent i treballant en un projecte comú.

En què consistirà?
Crearem un mapa de recorreguts en bicicleta i a peu que permeten visitar tota mena de patrimoni. A cada municipi hi tenim coses molt interessants. Per exemple, aquí hi tenim el castell i la bassa, o l’església. També hi ha cabanes de volta. A Fulleda hi tenen un celler de vi, a Tarrés hi tenen fonts de cals. Ens agradaria crear un producte a fi que altres empreses que es dediquen al turisme ho puguin venir a explotar i portar persones que vulguin fer rutes."

(...)