dilluns, 11 de juliol del 2022

RESPIRA LA VALL DE VINAIXA A #FULLEDA AMB UN JOC D'ORIENTACIÓ FAMILIAR (GEOCACHING)


Dia i hora: 24 de juliol de 9 a 12:30h

Punt de trobada: Davant la sala de Fulleda. Ubicació.



ACTIVITAT GRATUÏTA!

Boira Experience ha amagat fins a 22 catxés que es podran trobar tot fent un recorregut de 9 quilòmetres pensat per apropar-vos als elements que el formen aquest interessant espai natural protegit. Tindrem oportunitat de caminar per un antic camí de ferradura que unia antigament Fulleda i Senan, descobrirem la font, la pica i l'antic forn de calç d'en Solà, ens tocarà la marinada quan passegem pel capdamunt de la Serra de les Auberedes i observarem la riquesa dels fondos dels Matallongues i dels Masos. Ens endinsarem per camins vells recentment recuperats com els del comellar d'en Roca i descobrirem una línia de defensa (la L-2) que l'exèrcit republicà va construir per defensar-se de les tropes franquistes. Pujarem al capdamunt de la Roca Tomasa on trobarem la trinxera també recentment restaurada. Tot això amb l'afegit d'anar descobrint «sorpreses» amagades al llarg d'aquest recorregut, per tornar cap a Fulleda pensant que ha estat un bon matí!

No us perdeu aquesta oportunitat de conèixer/jugar a l'entorn privilegiat que ens ofereix la Vall de Vinaixa a Fulleda.

Recordeu que per participar necessiteu 3 aplicacions instal·lades i funcionant al vostre dispositiu mòbil, totes elles amb la seva modalitat gratuïta. Totes elles són gratuïtes, però serà necessari el vostre registre: Wikiloc - per seguir la ruta / Geocaching i C:Geo per trobar els amagatalls (catxés).

L'activitat es pot fer amb família, amics, solo, ... Però heu de tenir en compte que s'han de caminar 9 quilòmetres de manera autònoma amb desnivell.

Inscriu-te aquí!